×

Ostrzeżenie

JUser::_load: Nie można załadować danych użytkownika o ID: 70.

To już niemal tradycja jeśli chodzi o targi branży gastronomiczno - hotelarskiej. 8 marca w Kołobrzegu zagoszczą Targi Gastro Hotel. W tym czasie branża gastronomiczna i hotelarska będzie mogła nie tylko wypróbować nowinek jak i znanych produktów, ale także wziąć udział w organizowanych przy targach szkoleniach.


W tym czasie branża gastronomiczna i hotelarska będzie mogła nie tylko wypróbować nowinek jak i znanych produktów, ale także wziąć udział w organizowanych przy targach szkoleniach.
Gastro Hotel gości w Kołobrzegu już od kilku lat. Formuła i wystawcy w przewadze rokrocznie się powtarzają. Atrakcją dla przybyłych gości jest między innymi pokaz barmański. Swoje umiejętności prezentują również kuchenni mistrzowie z kołobrzeskich restauracji i hoteli. Prawie wszystkiego można dotknąć lub wypróbować.
Poniżej przedstawiamy program imprezy:

8 marca 2017 10:00 - 17:00
10:00 - uroczyste otwarcie targów - pokazy z VIP-ami
10:00 - 11:30 - Marketing w gastronomii. Branding jak skutecznie reklamować restaurację i zwiększyć obroty. Narzędzia. Szkolenie Agnieszka Hajbura Michałowska
10:30 - pokaz kulinarny Największy wybór steków w Polsce z najlepszej długo dojrzewającej wołowiny.
11:30 - 12:30 - Optymalizacja kosztów energii i gazu w obiektach HoReCa. Szkolenie firmy TAURON Sprzedaż sp. z o.o.
12:30 - pokaz kulinarny trenera Reprezentacji Polski Kucharzy Juniorów OSSKIC - Jakość, sezonowość, pomysł.
12:30 - 14:00 - Jak przygotować swoją ofertę i strategię marketingową aby uzyskać całoroczne obłożenie obiektu. Szkolenie Sebastian Kwiatkowski
13:45 - pokazy kulinarne Krzysztofa Wierzby
Rozbef z długo dojrzewającej wołowiny z sosem BBQ - wraz z degustacją dla przybyłych gości
Panierowana wołowina (nowość w gastronomii) - Panierowany Rumsztyk wołowy z Pikantną Salsą - wraz z degustacją dla przybyłych gości
Wykorzystanie technik carvingowych do dekoracji przygotowanych potraw.
14:00 - 15:00 - Produkt i jego jakość w kontekście biznesu. Szkolenie Nocowanie.pl

9 marca 2017 10:00 - 17:00
10:00 - 11:30 - Zarządzanie wizerunkiem firmy z uwzględnieniem social media, profilaktyka w zarządzaniu komentarzami o obiekcie. Szkolenie Sebastian Kwiatkowski
10:00 - pokazy kulinarne Największy wybór steków w Polsce z najlepszej długo dojrzewającej wołowiny.
11:30 - pokazy kulinarne Krzysztofa Wierzby
Rozbef z długo dojrzewającej wołowiny z sosem BBQ - wraz z degustacją dla przybyłych gości
Panierowana wołowina (nowość w gastronomii) - Panierowany Rumsztyk wołowy z Pikantną Salsą - wraz z degustacją dla przybyłych gości
Wykorzystanie technik carvingowych do dekoracji przygotowanych potraw.
13:30 - pokazy na scenie Sukces gastronomiczny ze zdrowiem na talerzu
11:30 - 12:30 - Optymalizacja kosztów energii i gazu w obiektach HoReCa. Szkolenie firmy TAURON Sprzedaż sp. z o.o.
12:30 - 14:00 - Zarządzanie przez mierzenie, czy budżety są potrzebne i czy wszystko da sie policzyć? Szkolenie Anna Juras
14:00 - 15:30 - Porzuć produkt sięgnij po usługi. Szkolenie Michał Skwarek
15:30 - 16:30 - Nieuczciwe oferty - nie daj się naciągnąć! Szkolenie Nocowanie.pl

10 marca 2017 10:00 - 15:00
08:30 - 10:00 - Super foods i trendy kulinarne 2017r. Wykład Agnieszka Hajbura Michałowska
10:00 - Otwarcie targów
10:00 - 11:30 - Przygotowanie i wyposażenie pokoju - co jest nie/zbędne dla moich Gości. Szkolenie Anna Juras
11:00 - 12:30 - pokazy na scenie Sukces gastronomiczny ze zdrowiem na talerzu
11:30 - 13:00 - Czego nie wiemy o konserwantach i barwnikach -czyli jak czytać etykietę aby być zdrowym. Szkolenie Agnieszka Hajbura Michałowska

* Podane godziny są orientacyjnymi. Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie targów

Udostępnij

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn