W Hotelu Aquarius już po raz dwunasty rozpoczęła się Giełda Gastronomiczna organizowana przez firmę Klimatex.

Podczas giełdy, jak co roku można było spotkać wielu wystawców z całej Polski, a także zapoznać się z różnego rodzaju sprzętem gastronomicznym, przetestować go i zakupić. Można też było skosztować wielu potraw, oraz zasięgnąć opinii ekspertów kulinarnych.

Dzisiaj w Hotelu Aquarius rozpoczęła się prawdziwa gastronomiczna uczta. Firma Klimatex już po raz dwunasty zorganizowała Giełdę Gastronomiczną. W czasie trwania Giełdy Gastronomicznej, na stoiskach wystawców odbywa się wiele interesujących pokazów i degustacji. Podczas Giełdy zorganizowano także szkolenia o różnej tematyce. Dzisiejszym prelegentem był m. in. Robert Sowa. Giełda potrwa do soboty. 

 

 

Udostępnij

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn