Stacja Zdrowie – Świadome jedzenie to projekt stworzony kilka lat temu przez kołobrzeżankę Karolinę Giedzińską. Porusza w nim temat świadomego jedzenia, gotowania, ruchu, i życia w symbiozie ze sobą oraz przestrzenią. O tym wszystkim rozmawiamy w drugim odcinku programu „Twórcy Niebanalni”.

Karolina Giedzińska to kolejny gość programu „Twórcy Niebanalni”. W drugim odcinku rozmawiamy o świadomym jedzeniu oraz byciu. Stacja Zdrowie – Świadome jedzenie to projekt stworzony przez Karolinę 4 lata temu. A zaczęło się od jej choroby i z silnego poczucia aby wyjść z niej naturalnymi sposobami.

Po powrocie zza granicy do Polski 5 lat temu Karolina postanowiła podzielić się swoim doświadczeniem z szerszym gronem. Zaczęła od tworzenia wegańskich ciast.

Jak mówi Karolina, droga do świadomego jedzenia nie była prosta, ale było warto nią pójść, i poprzez swój projekt zachęca do tego każdego.

Stacja Zdrowie – Świadome jedzenie to projekt, w którym autorka dzieli się także wiedzą i produktami tworzonymi z ziół, które często rosną wokół nas.

O świadomym jedzeniu, gotowaniu, ruchu, i życiu w symbiozie ze sobą oraz przestrzenią Karolina dzieli się na Facebooku Stacja Zdrowie – Świadome jedzenie. Całą rozmowę z Karoliną Giedzińską można będzie obejrzeć w drugim odcinku programu „Twórcy Niebanalni” już jutro.

Udostępnij

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn