W związku z obowiązującymi ograniczeniami spowodowanymi epidemią koronawirusa, w trosce o bezpieczeństwo beneficjentów oraz pracowników, ARiMR informuje, że dopuszczalne są następujące formy składania oświadczenia potwierdzającego brak zmian w 2020 r. w stosunku do roku poprzedniego przy płatnościach obszarowych:

- pozostawienie we wrzutni/urnie umieszonej przy wejściu do biura powiatowego,

- wysłanie pocztą,

- złożenie poprzez platformę ePUAP,

- przesłanie zeskanowanych dokumentów za pomocą poczty elektronicznej (e-mail). W tym przypadku Beneficjent zostanie poproszony o złożenie oryginału dokumentu w BP ARiMR w Siemyślu w terminie późniejszym.

W przypadku złożenia dokumentów do wrzutni lub przesłania pocztą elektroniczną, Wnioskodawca otrzyma potwierdzenie przyjęcia dokumentów po ich zarejestrowaniu. Jeżeli chce otrzymać potwierdzenie bez oczekiwania, najlepszym rozwiązaniem jest przesłanie dokumentów za pośrednictwem poczty.

KONTAKT

Biuro Powiatowe ARiMR ul.Kołobrzeska 14 78-125 Siemyśl

tel: kancelaria 94 35 485 72 email: bp305_kancelaria@arimr.gov.pl ePUAP skrzynka /BP305/SkrytkaESP

Zachodniopomorski Oddział Regionalny ARiMR w Szczecinie ul. Szafera 10 71-245 Szczecin

tel: 91 469 84 00/01 fax: 91 439 47 63 e-mail: zachodniopomorski@arimr.gov.pl

Nr GLN do identyfikacji na Platformie Elektronicznego Fakturowania dla OR16: 5907653890154 Więcej: Wszelkie dane kontaktowe z ARiMR zamieszczono na stronie: https://www.arimr.gov.pl/o-arimr/kontakt.html https://www.arimr.gov.pl/o-arimr/oddzialy-regionalne/zachodniopomorski-or16.html

Adresy e-mail biur powiatowych dostępne są na stronie www.arimr.gov.pl w zakładce KONTAKT/adresy e-mail biur powiatowych.

Dodaj komentarz

Komentarze na portalu informacje.kolobrzeg.pl są własnością ich twórców. Administrator portalu nie ponosi odpowiedzialności za opinie pozostawione w serwisie. Jeśli jakikolwiek komentarz uważasz za niestosowny lub narusza jakiekolwiek zasady komentowania w serwisie napisz na adres: studio@tkk.pl

Kod antyspamowy
Odśwież

Udostępnij

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn